Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.02.2010 14:25 - Microsilver - революционна сребърна технология
Автор: lrsuccess Категория: Бизнес   
Прочетен: 1169 Коментари: 0 Гласове:
0



Microsilver - един революционен и ефикасен елемент завоюва грижата за кожата. Повече информация за самата технология може да прочетете тук, а за самите продукти в сайта на компанията.



     Продуктите MicroSilver имат две приложения. Първото е свързано с кожните болести, а второто с козметиката.

На първо място стои въпроса за безопасността на продуктите, който много често се игнорира - най-вече при нелекарствените препарати, които в не редки случаи могат да предизвикат различни алергични реакции или системна абсорбация. В различните продукти се използват големи количества витамини, които могат да предизвикат много проблеми, независимо от това, че са козметични продукти. Точно там се намесва дерматологията, която се занимава със страничните ефекти и с вторичните заболявания, предизвикани от употребата на козметични продукти.

      В дерматологичните кабинети наблюдаваме непрекъснато увеличаване на посетителите, които са пострадали от козметични продукти.

       И тук трябва да насочим вашето внимание към продуктите MicroSilver, защото те не са просто козметични продукти, а са безопасни козметични продукти.

       При козметичните продукти най-важна е добрата поносимост от кожата; продуктите да не проникват под определени слоеве на кожата, за да няма системна абсорбация и съответно странични ефекти; както и да се нанасят лесно. Продуктите с MicroSilver притежават всички тези качества.

 

 

 

                Д-р Синдила Нелли- Дерматолог - Лекар по венерически болести

                Отговорничка на Дерматологичния Отдел на Ясо

 

Здрава кожа

 

Здравата кожа има чист и розов вид, правилно кръвоснабдяване и мекота.

Въпреки, че по природа човешката кожа е много устойчива, много често става чувствителна. Ежедневно се повлиява отрицателно от различни външни фактори, например: замръсяването на околната среда; стреса и лошите хранителни навици, в резултат на което се появяват възпаления, зачервявания, сухост, лющене, но и по-сериозни дерматологични проблеми, като алергии, невродерматит и псориазис – проблеми, с които се сблъскват все повече хора и се отразяват до голяма степен на качеството на техния живот.

Затова днес се търсят природни решения на проблема.

 

 

                 История

 

      Среброто е известно от много години насам, като резултатно средство за борба с бактериите, гъбичките и вирусите. Антибактериалните свойства на среброто са познати от времето на Цар Киро, 559-529 преди Христос.

      Царят на Персия, по-време на дългите си походи, използвал специални сребърни вази, които се грижели за запазване на водата.

Почти 2000 години  по-късно, Наполеон по-време на своя поход в северна Африка посребрил шишетата с вода. През Средновековието принцовете и царете се хранели от сребърни чинии и пиели от сребърни чаши, нещо което не показва само богатството и величието, но има и практично значение - Защита от инфекции (зарази).

Авангардите в Америка използвали сребърни монети за  съхраняване на млякото и водата.

 

 

Среброто унищожава микроорганизмите

 

       Изследователят Карл Вон Нагели (1817-1891) даде за първи път научната същност на среброто.

        Знанията му допринесли за включването на среброто, като инструмент на Медицината. То се използва за лечение на изгаряния и за дезинфекция. Нагели доказал, че една молекула сребро е достатъчна, за да предпази един литър вода от зеленото растение Spirogyra (вид зелено водорасло), както и от гъбички, бактерии и т.н. Знания, които се използват и до днес за опазване на хигиената; в самолетите (за запазване на водата); в хотелите (тоалетните); в болниците и т.н.

 

       Гинекологът Карл Сигманд Франц Креде от Липсия, обявява през 1881 г., че сребърния нитрат разгражда в рамките на 5 минути стафилококите, стрептококите и др. бактерии. Той съветвал да се поставя разтвор от няколко капки сребърен нитрат в очите на новородените. В онези времена, бебетата много често страдали от опасен конюнктивит, с които се заразявали по-време на раждането.

      Капките за очи, съдържащи сребърен нитрат предотвратявали ослепяването на децата.

    Американският лекар Роберт О. Бекер, след многобройни изследвания доказал, че среброто унищожава микробите.

     С откриването на пеницилина от Александър Флеминг през 1928 г., употребата на среброто, като лечебно средство е прекратена. Тогава не са знаели, че антибиотиците не са панацея (универсално лекарство за всички болести), съпротива на микробите; най-вече ако се дават на пациента антибиотици в кратък период от време.

     Сигурно, обаче е, че среброто действа срещу бактериите- едновременно върху различните слоеве на клетките им.

 

 

                                                   

               Микроби

         Защо микробите са опасни?

 

        Микроорганизмите, познати и като микроби са съществували на земята много преди зараждането на човешкия живот.

        Преди 3,8 милиарда години на земята се зараждат първите видове микроби, за разлика от хората, които съществуват на земята от около 130.000 години. Преобладаващите микроорганизми са едноклетъчни.

Науката днес е изчислила, че съществуват от два до три милиарда различни микроби, от които само 0,5% са познати и към тях се причисляват най-важните бактерии и гъбички.

    Животът не е възможен без съществуването на микробите. Бактериите почистват водата във водопроводите и превръщат млякото в сирене. В природата нито един процес на обмен на веществата не се усъществява без вмешателството на микробите. Обаче микробите нямат само положително въздействие.

      Болестотворните микроорганизми предизвикват много проблеми. Много често гнездят на места, където не трябва и имат имунитет в почистващите средства.

     Има милиони микроби по дръжките на вратите, плуват във водата, съществуват в атмосферата и върху ръцете ни.

Те са навсякъде около нас- на пубични места; като автобуси, общински тоалети, сгради и т.н.

 

 

Изключително опасни микроби

 

    Микробите причиняват безбройно много дерматологични проблеми, като херпес; екземи; гъбички и много други заболявания.

    Броят на пострадалите от болестотворни микроби непрекъснато се увеличава и става все по-трудно да бъде овладян. Микробите са изключително устойчиви. За много кратко време се приспособят към различните условия на околната среда и се размножават изключително бързо. Тази способност да се приспособяват бързо и да устояват на антибиотичното лечение ги прави много опасни и в някои случай и безсмъртни. В началото на 21 век, смъртната опасност при автомобилна катастрофа е много по-малка от смъртната опасност от инфекциозни заболявания, причинени от опасни микроби. Дори и при една обикновена хирургична операция на апандисит, хирурзите говорят за “болнични инфекции” в операционните на клиниките и болниците. Според енциклопедията Wikipedia, пострадват  до 10% от пациентите на болниците и 25% от пациентите на клиниките. Пациентите се сблъскват с изключително опасни микроби, които могат да предизвикат смъртоносна пневмония; отравяния на кръвта; урологични заболявания и много други.

 

 

Научни изследвания

Среброто днес 

 

Обяснение на изображението: Изображение от електронен микроскоп, което показва гъбестия строеж на изключително порестата съставка MicroSilver BG

 

 

MicroSilver BG™ е съставен от изключително дребнозърнести микрочастици от чисто сребро с особенно порест; гъбест строеж.

Има голяма биологично активна повърхност, която за първи път се използва в полза на кожата чрез продуктите MicroSilver. Тази сруктура на повърхността, дава възможност за силна абсорбация изсмукване при контакт с микроорганизми. Същевременно металния MicroSilver BG™ непрекъснато отделя сребърни йони. Тези активни сребърни телца атакуват директно клетъчната мембрана на микроорганизмите, възпрепятстват клетъчното деление и по този начин прекратяват тяхното размножаване.

 

Заявления:

 

Университетът Justus Liebig в Германия

Prof.  Dr. Dr. Med R. Schnettler

Отговорник на Клиниката и Поликлиниката

- Отдел Обща Хирургия

 

“Провели сме многобройни изследвания (опити) за среброто в костните плантанти. Парчетата сребро имат силно антибактериално действие и са биологично съвместими.” “.....Превъзхожда  обичайните антибиотици, които се продават в аптеките.”

 

Заявления:

 

Д-р Зинелис Спирос- Металург-Механик

Лектор в Лабораторията към Зъболекарската школа на Атинския Университет

 

“Среброто има два механизма на действие. Първо сребърните йони унищожават клетъчната мембрана и второ намаляват действието на ензима, който микроорганизмите използват, за да усвояват кислорода, прекъсвайки връзката Сяра и Водород. Тъй като действа по този начин, всички тези микроорганизми не го възприемат като техен враг, затова и не развиват защитен механизъм срещу него.

Следователно има косвенна роля в цялата процедура с резултат общите антибиотици да действат само върху един определен брой микроорганизми, докато среброто има доказано действие върху повече от 650 вида, включително всички видове бактерии, гъбички и различни вируси.

Съобразно анализи проведени в лабораторията на Атинския Университет, сребърните микрочастици имат почти еднаква големина от 150мм.”

          В ляво е изобразена клетъчната мембрана и йоните на среброто, които я унищожават. В дясно е увеличеното изображение на ензима, съдържащ се в клетката; йоните на среброто и съединенията Сяра + Водород, които в последствие се превръщат в съединения Сяра + Сребро.

 

 

 

 

Заявления:

 

Д-р Синтила Нелли – Дерматолог – Доктор по венерическите болести

Отговорник на Дерматологичния отдел към Ясо

 

“....Приложението на продуктите MicroSilver при най-често срещаните дерматологични проблеми обхваща един голям спектър от дерматологията: дерматит (възпаление на кожата) с токсичен или алергичен механизъм; Флегмонозни заболявания на кожата; Микробни зарази; Гъбични зарази; Вирусни зарази ( обикновен херпес 1, 2); Възпаления на слузестата ципа на устата; Кожни язви; Зарази причинени от ужилвания на насекоми; Кожни екземи; Невродерматит; Акне; Псориазис; Епидемии; Обилно потене на дланите и стъпалата; Слънчеви изгаряния; Алергии причинени от козметика; Кожни раздразнения след лазерни операции или химичен пилинг и т.н.”

 

 

Неговото действие

 

Като една втора кожа

 

Почти всяко кожно възпаление и най-вече всеки дерматологичен проблем, например акнето, започва с нежеланото заселване на микробите.

И тук разгръща действието си MicroSilver.

Причината: Изключително порестия MicroSilver непрекъснато освобождава положително заредени тела (AG+), така наречените йони, които неутрализират вредните микроби, след като първоначално са неутрализирали основния строеж на тяхните ензими. Разрушават структурата на микробите, разграждайки клетъчната мембрана, прекъсвайки тяхното деление и възпрепятствайки по този начин размножаването им.

Една резултатна атака, след която не може да оцелее дори и най-издържливия микроб. Научно доказано е, че MicroSilver не действа само срещу бактериите, но и срещу гъбичките и вирусите. Също така в благодарение на специалната му преработка не може да премине в най-долните слоеве на кожата. Това означава, че възпрепятства за часове и за дни, образуването и заселването на нови вредни микроби върху кожата. Същевременно действа и като защитен филм, като една втора кожа, неутрализирайки микробите. Тези от нас, които ежедневно общуват с много хора, ще оценят тази особенност на  MicroSilver, ако използват крема за ръце - най-вече във влаковете, в автобусите, в метрото, в тоалетните, на работа или в заведенията за хранене, където риска да се сблъскаме с микроби е много голям.

 

 

 

Нови открития при производството на козметика

 

    Днес среброто е много търсено и ценено. Продукти, съдържащи благородния метал завладяват пазара. С частици сребро можем да открием от дюшеци, шапки и бижута, до продукти за профилактика на устната кухина.

Всекидневно продуктовия маркетинг набляга на думата сребро, заради положителното психологично и сантиментално въздействие, което предизвиква този благороден метал върху купувачите.

    Доказано е, че среброто, като козметична съставка подпомага зарастването на раните и има положително действие върху всички дерматични проблеми; както и върху екземите, от които страдат 20% от населението.

   MicroSilver се грижи за измъчената кожа и облекчава възпаленията. Козметичните продукти с MicroSilver съживяват кожата, забавят появата на бръчките и увеличават нейната еластичност.

   Подпомага зарастването на флегмоните; успокоява зачервяванията и сърбежа; засилва естествената защита на кожата; унищожава бактериите, които предизвикват лоша миризма и възпрепепятсва образуването на пъпки.

   Също така се грижи за дългогодишните и опасни инфекции; за всички видове травми и успокоява сърбежа на флегмоните, например сърбежа предизвикан от невродерматит или от слънчево изгаряне.

 

 

Козметичните продукти с MicroSilver се грижат интензивно и нежно за кожата. Те са идеалните продукти, които ще ви съпътсват през цялата гадина. MicroSilver има тройно действие върху кожата:

 

1. Антибактериално действие  

Образува защитен слой върху кожата, унищожавайки микроорганизмите за извънредно кратко време.

 

2. Регулиращо действие

Освободената от микроорганизмите кожа се съживява и подобрява строежа и външния си вид.

 

3. Стабилизиращо действие

При честа употреба постигате и запазвате здравия вид на кожата. Засилва естественната защита на кожата и забавя нейното стареене.

 

 

 

 

Обобщено

   MicroSilver е:

+ Успокояваща и  дезинфектираща

+ Антибактериална

+ Предпазваща и грижовна

+ Хидратираща

+ Стимулира естественната защита на кожата и унищожава микроорганизмите

+ Антисептична

+ Съживява тъкъните

+ Заздравява и облекчава

+ Възспира лошата миризма

+ Съвместима с кожата

 

 

Кожни проблеми -

Невродерматит

 

Невродерматита е дерматит, който се характеризира с продължителен сърбеж и възпаление на кожата. Дразненията се появяват периодично и симптомите имат различна степен на сериозност. Хората, които страдат от невродерматит имат суха кожа; дразнещ сърбеж и са с предпоставки за инфекциозни заболявания на кожата.

Това заболяване често се появява от детска възраст.

 

+ Измъчва около 10% от децата на възраст под три години.

+ В наши дни много деца по цял свят страдат от невродерматит.

+ Според резултатите от статистиката проведена в Атина и Солун, през периода 2000-2001г., 15% от десетгодишните деца страдали от невродерматит.

 

Кожни проблеми -

Псориазис

 

Псориазисът е една доброкачесвена, многогодишна инфекциозна епидемия на кожата. Той се дължи на смущения в имунната система, която естественно защитава тялото от външни нашествия, така че започва атака върху кожните клетки и качеството на живота на пострадалия драстично се влошава. При изключително крайните случаи, псориазиса може да повлияе отрицателно върху обществения живот на пострадалия. Не атакува само кожата, а може да се появи и в артикулацията или така наречения псориазисен артрит.

В България по непълни данни боледуват тридесет хиляди души, докато в Европа броят им достига 5,7 милиона.

Доказано е, че един на всеки 50 души страда от това заболяване на световно равнище.

 

MicroSilver и неговата употреба

MicroSilver за грижата за кожата, е на разположение във формата на крем за лице; мляко за тяло; крем за ръце и тяло и почистващ сапун.

Кремът за лице има много добри лечебни и грижовни качества; съживява кожата, възспира белезите на стареенето и е много ефикасен при борбата с бръчките. Кремът за ръце предпазва кожата от микробите.

 

 

Ефективно действие в продължение на 24 часа

 

продуктите за душ и в дезодорантите се бори с появата Няма да закъснее много употребата на MicroSilver и в други продукти, като например в продуктите за коса. В благодарение на антибактериалните си способности, предотвратява появата на пърхот и сърбеж и унищожава гъбичките, които са отговорни за появата на пърхота.

В продуктите за гримиране, затваряйки разширените пори, се грижи за красивия външен вид на кожата, докато в на неприятна миризма и дезинфекцира за най-малко 24 часа.

В продуктите за устната кухина, MicroSilver помага при борбата с лошата миризма; заздравява венците и ограничава тяхното кървене, атакувайки микробите. При грижата за краката се бори с лошата миризма и унищожава гъбичките. В червилата и продуктите за грижа за устните, предпазва от изсушаване и белене.             

 

Обобщено действие

 

Действието на MicroSilver е доказано при следните дерматологични проблеми:

 

Травми

Акне

Дългогодишни рани

Дерматит

Гноен Дерматит

Екземи

Възпалителни заболявания на кожата

Мазна кожа

Циреи

Гъбички на краката

Кожни язви

Херпес

Инфектирани рани

Ужилвания от насекоми

Сърбеж

Пърхот

Невродерматит

Пъпки

Гъбични инфекции

Псориазис

Ожулвания и възпаления

Загрубяла кожа

Зачервявания

Порязвания

Слънчеви изгаряния

Обилно потене на краката

Изгаряния

 

Загадката за красивата кожа е разрешена

 

Преминаване към грижа за кожата:

MicroSilver е едно ефикасно вещество, което има изключителни лечебни качества що се отнася до кожните проблеми. Унищожава микроорганизмите, които могат да предизвикат различни дерматологични проблеми, като зачервявания; възпаления; акне; екземи и други.

 

Тази книга показва, че MicroSilver е революционното откритие за съвременната грижа за кожата.

Съдържа много ценни сведения във връзка с мита за среброто. Разкрива, защо MicroSilver е наричана “втора кожа” и “щит за защита от бактериите”.

Разкрива ни какво е казала науката за MicroSilver и доказва, защо козметичните продукти с MicroSilver са толкова полезни за кожата.




Тагове:   технология,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: lrsuccess
Категория: Бизнес
Прочетен: 20507
Постинги: 8
Коментари: 1
Гласове: 3
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930